Boekenkast met deuren

Kasten in elk gewenste RAL-kleur
Laagste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL

Resultaat 1–30 van de 78 resultaten wordt getoond

Kasten in elk gewenste RAL-kleur
Laagste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL

Een boekenkast met deuren kopen

Om ervoor te zorgen dat uw interieur ordelijk oogt, is een boekenkast met deuren een oplossing. Kastenn heeft diverse modellen boekenkasten die bijdragen aan een nette en opgeruimde inrichting. In onze webshop bestelt u met gemak snel een kast die voldoet aan uw wensen: we hebben een breed assortiment met meer dan 100 verschillende afmetingen en afwerkingen.

De voordelen van Kastenn

Wanneer u een boekenkast met deuren koopt bij Kastenn, profiteert u automatisch van:

  • Gratis bezorging en montage in heel Nederland
  • Hoogste kwaliteit boekenkasten met deuren voor de scherpste prijs
  • Ieder model kan op maat worden gemaakt
  • Iedere kast is gemaakt in onze eigen fabriek
  • 14 dagen bedenktijd

Een boekenkast met deuren op maat

Wilt u een boekenkast met deuren op maat laten maken? Dat kan. Ieder model dat u in onze webshop ziet, kan geheel in uw gewenste afmetingen worden gebouwd. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen op de pagina van de kast, maar uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via 0314 514 106. We helpen u graag bij het realiseren van de perfecte boekenkast met deuren.

Ga voor een opgeruimde look

Zorg voor een opgeruimd voorkomen in uw werkkamerf creëer rust in de woonkamer. Natuurlijk kunt u niet alleen boeken opruimen in een boekenkast met deuren: ook mappen, papieren of speelgoed verdwijnen zo uit het zicht. Zo is uw prachtige kast een functioneel onderdeel van uw rust uitstralende inrichting.

Voor al uw Kastenn

Uiteraard heeft Kastenn nog veel meer te bieden dan alleen boekenkasten met deuren. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze vitrinekasten, buffetkasten, dressoirs, industriële kasten en boekenkasten. Met en zonder deuren. Veel van onze kasten zijn mooi met elkaar te combineren, om zo een uniforme stijl te vormen in uw interieur. Heeft u hulp nodig of moet er een kast op maat worden gemaakt? Onze kastenexperts helpen u graag. Voor deze en andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Wat is de levertijd?

Ook voor boekenkasten met deuren geldt dat bij een standaardmodel de levertijd maximaal 14 dagen bedraagt en voor een op maat gemaakte kast 6-8 weken. Zodra uw bestelling klaarstaat voor verzending maken we met u een afspraak voor een bezorgmoment. Zo ontvangt u uw kast wanneer u dat uitkomt.

Neem een kijkje in onze showroom

Bent u benieuwd naar hoe onze meubels in het echt eruitzien en aanvoelen? Kom ze dan bekijken in onze showroom. Hier kunt u inspiratie en nieuwe ideeën opdoen voor uw eigen inrichting. Ook vertellen onze collega’s u graag meer over alle mogelijkheden van onze boekenkasten met deuren.

Wilt u meer informatie?

Ons assortiment is groot en wellicht kunt u hulp gebruiken bij uw keuze. Onze kastenexperts staan u met plezier te woord en voorzien u graag van advies. Zo realiseren we samen de kast die echt past bij uw wensen én uw inrichting. Neem gerust contact met ons op.