Bezorgen

Bezorgservice

We bezorgen de kasten en andere grote items  met JP Haarlem ( de netste en beste meubel bezorgers van Nederland ) .

Basic delivery is kosteloos, de meubelen worden dan bij u binnen in huis afgeleverd , u dient deze dan zelf uit te pakken en het afval zelf af te voeren.

Voor Full service delivery betaalt u € 75,- , uw meubelen worden dan netjes uitgepakt en op elkaar gezet, tevens wordt het afval mee retour genomen .

U kunt bij de bezorgers het restant bedrag per pin of contant betalen.

Om een efficiënte bezorging mogelijk te maken vraagt kastenn uw medewerking voor het volgende:

Zorg dat er op de afgesproken bezorgdag en -tijd iemand thuis is, bent u niet thuis dan betaald u voor de 2e levering € 75 ,- bezorgkosten.

Let bij aankoop van grotere artikelen( deze bestaan uit 2 delen , boven en onderdeel) er goed op of deze goederen wel door bijvoorbeeld de deur of het trapgat vervoerd kunnen worden. Het komt voor dat goederen die thuisbezorgd worden, ter plekke niet naar binnen kunnen worden gebracht. Zorgt u er ook voor dat vloeren etc voldoende afgedekt en beschermd zijn. U bent zelf verantwoordelijk dat de meubels bij u door onze bezorgers naar binnen kunnen worden gebracht.

Indien het bezorgadres moeilijk bereikbaar is of het een adres betreft in een nieuwbouwwijk en nog niet op de plattegrond is vermeld, dient u de bezorgdienst op de hoogte te brengen.

Onze bezorgers zorgen  ervoor dat de door u bestelde artikelen binnen worden gebracht. Dit houdt in op de benedenverdieping. U dient zelf zorg te dragen voor het eventuele transport naar boven. Heeft u vragen over de bezorging in een andere woning zoals bijvoorbeeld een etagewoning of flat (zonder lift), neem dan vooraf contact hierover op met ons.Onze bezorgers  beschikken ook over een verhuislift het zijn extra kosten aan verbonden deze bedragen € 100,- per uur .