Boekenkast op maat

Kasten in elk gewenste RAL-kleur
Laagste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL

Toont alle 10 resultaten

Kasten in elk gewenste RAL-kleur
Laagste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL

Online boekenkast op maat kopen bij Kastenn. Laat u inspireren door de maatwerk oplossingen die wij al hebben geleverd en vraag vrijblijvend een offerte op via de productpagina voor het samenstellen van uw boekenkast op maat.

  • Gespecialiseerd in boekenkasten op maat maken
  • Geproduceerd in onze eigen fabriek in Oost-Europa
  • Vrijblijvend een offerte opvragen
  • Gratis bezorging en montage in heel Nederland

Heeft u een vraag over een van onze boekenkasten op maat? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0314 514 106.

Boekenkasten op maat laten maken

Kastenn is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van boekenkasten op maat. Vanuit onze eigen meubelfabriek in Oost-Europa realiseren wij al vele jaren met veel succes kasten op maat. Omdat wij de productie van onze maatwerk kasten in eigen beheer houden, zonder tussenkomst van andere bedrijven, kunnen wij u op maat gemaakte boekenkasten bieden tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast zijn alle kasten in alle RAL-kleuren en met soft close laden verkrijgbaar, zonder meerprijs.

Maatwerk boekenkasten

Maatwerk boekenkasten vragen een langer productieproces dan standaard kasten. Elk maatwerk meubel is uniek in zijn soort; een boekenkast op maat van Kastenn vindt u in geen ander interieur in Nederland terug. In overleg met één van onze meubelspecialisten stelt u uw ideale kast samen. U geeft uw gewenste afmetingen, deurtjes en laden door en onze designers ontwerpen de boekenkast van uw dromen. U kunt bijvoorbeeld aangeven of u een boekenkast met óf zonder trapje wilt, een boekenkast met bureau of een kast met schuifdeuren.  Uiteraard kunt u zelf ook de details van uw boekenkast bepalen, zoals scharnieren en handvaten. Op deze pagina vol inspiratie vindt u foto’s van door ons op maat gemaakte kasten.

Op maat gemaakte design kasten

Ons assortiment bestaat uit design boekenkasten met een landelijke stijl. Ook de op maat gemaakte boekenkasten hebben de bekende landelijke stijl die ons maatwerk typeert. Wij maken voornamelijk gebruik van grenen-, eiken-, en MDF-hout. Deze materialen zijn perfect voor toepassing in klassieke en landelijke interieurstijlen. Daarnaast is een boekenkast gecombineerd met een TV meubel een trend die wij steeds vaker zien terugkomen. Door een boekenkast te combineren met een TV meubel bespaart u ruimte in uw woning en het geeft een moderne en trendy uitstraling.

Levertijd en bezorging

De levertijd van op maat gemaakte boekenkasten is zes tot acht weken. Wij beschikken over een eigen leverdienst waarmee we onze kasten voor een kleine meerprijs door heel Nederland thuisbezorgen. Op aanvraag bezorgen wij onze kasten ook in België. Wanneer u uw bestelling voor een boekenkast op maat heeft gedaan, ontvangt u van ons een orderbevestiging. Hierna vragen wij u om een aanbetaling van 10% van het totaalbedrag te doen. Het resterende bedrag dient u te betalen wanneer uw kast geleverd wordt.

Heeft u vragen over één van onze boekenkasten of wilt u graag meer informatie van één van onze meubelspecialisten over een boekenkast op maat? Neem dan contact via het contactformulier of kom langs in de showroom.