Maatwerk

Kastenn is gespecialiseerd in maatwerk en dan met name in landelijke kasten. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van kasten die wij op maat hebben gemaakt. Om u te helpen bij het vinden van de perfecte kast, geven wij u graag persoonlijk advies. Neem contact met ons op voor de mogelijkheid.

Kasten in elk gewenste RAL-kleur
Laagste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL

Toont alle 12 resultaten

Kasten in elk gewenste RAL-kleur
Laagste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL

Wilt u meer informatie over kasten op maat, bel dan naar 0314-514106.

Kastenn is gespecialiseerd in maatwerk. Neem een kijkje op onze inspiratiepagina en laat u inspireren door de unieke kasten die wij reeds hebben ontwikkeld: van winkelinrichting tot tv-meubel tot meidenkast.

  • Gespecialiseerd in kasten op maat
  • Geproduceerd in onze eigen fabriek in Oost-Europa
  • Vrijblijvend een offerte opvragen voor een maatwerkoplossing voor u
  • Gratis bezorging in heel Nederland

Benieuwd naar de maatwerkmogelijkheden voor u? Vraag vrijblijvend een offerte op via de productpagina of bel ons via 0314 514 106.

Kasten op maat

Kastenn is gespecialiseerd in maatwerk en dan met name in landelijke kasten. Bij inspiratie vindt u enkele voorbeelden van kasten die wij op maat hebben gemaakt, bijvoorbeeld van een boekenkast op maat.

Eigen meubelfabriek

In onze eigen meubelfabriek in Oost-Europa kunnen we voor u een landelijke kast op maat maken, zodat deze exact past binnen uw interieur. Dit geldt onder meer voor boekenkasten, buffetkasten, TV meubels en dressoirs. U kunt onder meer zelf de afmetingen bepalen, hoeveel deurtjes en laden u wilt, en of u bijvoorbeeld een trapje bij de kast wilt of glas in het meubel wilt verwerken.

Vanaf nu alle kleuren zonder meerprijs + soft close laden!

Kastenn levert vanaf nu kasten in alle kleuren zonder meerprijs en met soft close laden!

Bestellen en levering

Zodra uw order bevestigd is, vragen wij u een aanbetaling van 10%. Het resterende bedrag betaalt u bij levering van de bestelling. Bij levering van de kast betaalt u het resterende bedrag.

Meer informatie

Veel is mogelijk bij maatwerk. Wij bespreken graag, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met u. Wilt u meer informatie over maatwerk of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kast op maat voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons door te bellen naar 0314-514106 of vul ons contactformulier in.