TV Meubel

Kasten in elk gewenste RAL-kleur
Laagste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL

Resultaat 1–30 van de 40 resultaten wordt getoond

Kasten in elk gewenste RAL-kleur
Laagste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL

Bij Kastenn koopt u een landelijk TV meubel voor een aantrekkelijke prijs. Onze functionele TV meubels zorgen voor een nette woonkamer met alle kabels en snoeren uit het zicht. Bestel uw landelijke TV meubel in de webshop en profiteer van onze voorwaarden:

  • Bezorgd in heel Nederland
  • Altijd gemaakt in onze eigen fabriek in Oost-Europa
  • Betaal 10% van het aankoopbedrag vooraf (25% bij maatwerk) en de rest bij levering
  • 14 dagen bedenktijd

Voor al onze kasten bieden wij ook maatwerkoplossingen. Interesse in een tv meubel op maat? Vraag vrijblijvend een offerte op via de productpagina of neem contact met ons op: 0314-514106.

TV meubel in landelijke stijl van Kastenn

Kastenn heeft een uitgebreid assortiment TV meubels. Bij ons vindt u zowel landelijke TV meubels als Oosterse modellen. Landelijke meubels zijn onze specialiteit. Vrijwel alle modellen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en (RAL-) kleuren. Bij Kastenn kunt u eenvoudig uw TV meubel online bestellen. Wij leveren en bezorgen door heel Nederland.

De voordelen van onze landelijke TV meubels

Een landelijk TV meubel van Kastenn biedt diverse voordelen. Zo kiest u, zonder meerprijs, de gewenste kleur die geheel aansluit op uw wooninrichting. Daarnaast beschikt ieder TV meubel over soft close laden. Zo slaan de lades nooit te hard dicht, wat zorgt voor extra gemak en een veel langere levensduur.

Uw maatwerk landelijk TV meubel

Voor al onze kasten bieden we ook maatwerkoplossingen. Interesse in een landelijk TV meubel op maat? Vraag vrijblijvend een offerte op via de productpagina of neem contact met ons op: 0314-514106.

Bestellen en levering

Zodra u uw landelijk TV meubel heeft besteld, vragen wij na orderbevestiging een aanbetaling van 10% van het aankoopbedrag. Bij een maatwerk meubel is bedraagt dit 25%. Het resterende bedrag betaalt u op het moment dat onze bezorgservice uw TV meubel afleveren.

Direct een complete landelijke inrichting?

Direct een geheel nieuwe landelijke inrichting? Kijk ook eens bij onze buffetkastenboekenkasten
en dressoirs in landelijke stijl!

Meer informatie over onze TV meubels landelijk

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te mailen naar sales@Kastenn.nl. Telefonisch contact opnemen kan ook door te bellen naar 0314-514106. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze woonwinkel De Woonnkamer Doetinchem om onze TV meubels te bekijken.

Bekijk ook eens onze aanbiedingen.

Meer kasten in landelijke stijl

Bent u ook op zoek naar meer meubels in een landelijke stijl? Kastenn heeft een groot aanbod landelijk meubels. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze: