Fauteuils

Kasten in elk gewenste RAL-kleur
Laagste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL

Toont alle 29 resultaten

Kasten in elk gewenste RAL-kleur
Laagste prijsgarantie
Gratis bezorging in NL

Fauteuil kopen

Creëer extra zitruimte met een comfortabele fauteuil. Een fauteuil noemen we ook wel een luie stoel en vormt vaak een aanvulling op het interieur dat u al heeft. U vindt ze vaak in de woonkamer, maar ook in relaxruimtes of naast de boekenkast. Uiteraard is dit woonitem bij Kastenn beschikbaar in vele soorten, maten en uitvoeringen. Ontdek ons ruime assortiment en maak kennis met onze voordelen:

  • Gratis bezorgd en gemonteerd in heel Nederland
  • De hoogste kwaliteit fauteuils voor een nog mooiere prijs
  • Te bezichtigen in onze showroom in Doetinchem
  • Diverse modellen, maten en uitvoeringen

Benieuwd naar onze fauteuils? U ontdekt ze allemaal op deze pagina.

Voor ieder interieur een fauteuil

Fauteuils zijn ideaal voor het afmaken van uw interieur. Door de vele mogelijkheden zijn onze fauteuils geschikt voor iedere inrichting. Zo hoeft het zitmeubel niet per se in lijn te zijn met de omgeving, omdat u de fauteuil kunt personaliseren met sierkussens. Ook biedt een tapijt de mogelijkheid om eenheid te creëren. Zoekt u een industriële leunstoel om uw moderne, strakke interieur te complementeren? Of past een landelijk model misschien beter bij uw inrichting? Wat uw woonwensen ook zijn: we hebben de perfecte luie stoel voor ieder type interieur.

Ons assortiment

Met ons brede assortiment aan fauteuils voorziet u eenvoudig elke gewenste ruimte van een passende stoel. Ons assortiment bestaat uit:

  • Relaxfauteuils
  • Draaifauteuils
  • Bijzetfauteuils
  • Fauteuils met vaste voet

Probeer onze fauteuils in onze showroom

Wist u dat u van harte welkom bent in onze showroom in Doetinchem om onze fauteuils eerst uit te proberen? Onze collega’s helpen u daar graag bij het vinden van de perfecte leunstoel. Droomt u graag weg in een relaxfauteuil of zit u liever rechtop in een stevige fauteuil? Vertel wat u belangrijk vindt en leg ons uw woonwensen voor, dan vinden we samen een exemplaar dat perfect past in uw interieur.

Fauteuil bestellen

Voor onze fauteuils hanteren we een levertijd van 6 tot 8 weken. Uw fauteuil wordt dankzij onze full service bezorgdienst kosteloos bij u thuisbezorgd. Mocht u zich na het bestellen toch nog bedenken? Geen zorgen, want bij Kastenn heeft u standaard 14 dagen bedenktijd.

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer weten over een van onze fauteuils of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op via 0314-514106 of bezoek onze showroom in Doetinchem.