Vitrinekast glas

Aanbod inladen

Met een vitrinekast van glas geeft u uw unieke collectie, servies of glaswerk een prachtige plek in uw interieur. Behalve dat een vitrinekast zeer functioneel is voor het opbergen van spullen zorgt hij ook voor een mooie toevoeging aan het interieur. Onze vitrinekasten van glas maken uw woning helemaal compleet. U heeft de keuze uit draaideuren en schuifdeuren, uit diverse afmetingen en uit verschillende kleuren. Kies voor een vitrinekast van glas van Kastenn en profiteer van:

  • Uitgebreid aanbod glazen vitrinekasten
  • Altijd de laagsteprijsgarantie
  • Kasten gemaakt van hoge kwaliteit hout
  • Veilig, snel & eenvoudig online bestellen
  • Gratis bezorging in Nederland

Wilt u de vitrinekast liever eerst zien? Geen probleem. In onze woonwinkel in Doetinchem vindt u onze gehele collectie vitrinekasten.

Aanbod vitrinekasten van glas

We vinden het belangrijk dat de kast jarenlang meegaat en we maken dan ook alleen vitrinekasten van de hoogste kwaliteit hout. De kasten werken we vervolgens af met zwarte verf. Zo zijn de virtinekasten bestand tegen de gevolgen van intensief gebruik. Onze vitrinekasten zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen:

Glazen vitrinekasten voor alle woonruimtes

Bent u op zoek naar een kast die van uw interieur een prachtige eyecatcher maakt? Een vitrinekast met glas is onmisbaar. Heeft u een mooie serviesset? Dan kunt u kiezen voor een vitrinekast met glas in uw keuken of eetkamer. Maar een vitrinekast past natuurlijk ook perfect in de woonkamer, waar u pronkstukken of dierbare objecten veilig achter glazen deurtjes kunt tentoonstellen. U kunt met dit meubelstuk alle kanten op.

Vitrinekast met glas én een landelijk tintje

Onze vitrinekasten met glazen deuren hebben een landelijk design. Dat geeft ze een robuust en warm karakter en maakt dat ze in veel verschillende interieurs passen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in iedere denkbare kleur, dus u kunt erop rekenen dat ook úw kleur ertussen zit.

Voordelen van een vitrinekast met glas

Een vitrinekast met glazen deuren van Kastenn geeft u een aantal voordelen:

  • De kast is niet enkel van glas. Spullen die u liever uit het zicht houdt, kunt u netjes opbergen in een van de lades of achter de deurtjes.
  • U kunt u kostbaarheden veilig tentoonstellen zonder dat iemand ze direct kan aanraken of pakken.
  • Een vitrinekast met glazen deuren geeft een gevoel van ruimte in uw inrichting. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de transparante deuren.

Combineer erop los

Wist u dat onze vitrinekasten met glas zich perfect laten combineren met andere kasten uit onze collectie? Zo bevat onze Bo kastenlijn niet alleen een vitrinekast, maar ook een boekenkast en dressoir. Uiteraard is het mogelijk om al deze kasten in iedere gewenste RAL-kleur te laten verven. Bovendien bestaat er bij al onze meubels de mogelijkheid om ze op maat te laten maken. Op deze manier kunt u een interieur creëren dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeftes.

Online bestellen en leverproces

Een glazen vitrinekast bestellen doet u eenvoudig en snel online. Bij het bestelproces dient u alvast 10% van de prijs van de kast te betalen via iDEAL of Mister Cash. Het overige bedrag hoeft u pas te betalen wanneer we de kast komen leveren. De betaling is mogelijk per pin of contant. Voor bestellingen in Nederland rekenen we geen bezorgkosten. In België vragen we om een kleine toeslag. Is uw vitrinekast op voorraad dan ontvangt u uw kast binnen 14 dagen. Voor op maat gemaakte kasten hanteren we zes tot acht weken levertijd.
Wanneer u de kast graag op een hogere etage wilt zetten, horen we dit graag vooraf. We zorgen er dan voor dat we gebruik kunnen maken van een verhuislift.

Bekijk onze vitrinekasten met glas in het echt

We begrijpen dat het soms moeilijk is om een goede voorstelling te maken van hoe een vitrinekast met glas er in het echt uitziet. Voor een perfecte indruk van onze vitrinekasten en andere meubels nodigen we u graag uit in onze showroom in Doetinchem. Hier kunt u volop inspiratie opdoen en meubels aanschouwen. Onze collega’s helpen u graag verder om uw woonwensen te concretiseren.