Wilt u zo een unieke lamp als dat lampje hier rechts? Neem snel een kijkje bij het totale aanbod van Seletti! 

Seletti

Seletti is een bijzonder Italiaans merk sinds 1964. Het kenmerkt zich door een unieke visie op design en innovatie. Romano en Maria Seletti streven sinds, de oprichting van Seletti, naar productverbetering, vernieuwing en het maken van het verschil. Seletti wil graag het buitenbeetje zijn in de designwereld.

De Seletti collectie bestaat uit verschillende producten als: kasten, hanglampen, tafellampen en zelfs vloerkleden! Allemaal uniek in zijn soort.

Als je kiest voor een Seletti kast, dan weet je in elk geval zeker dat je een item in huis haalt dat direct de aandacht vraagt van iedereen die je kamer binnenstapt. Een mooi voorbeeld is de Seletti Sending Cow kast. Het is de grootste uit deze collectie met een breedte van 225 centimeter, een diepte van 58 centimeter en een hoogte van 151 centimeter. Berg je (mooiste) spullen op achter gesloten deuren of laat ze openstaan zodat je ermee kunt pronken. Oftewel: maak er je eigen feestje van. Je vindt zelfs een klein tafeltje erbij waarop je de (borrel)hapjes kunt klaarmaken. Geef hem een mooi plekje in je keuken of eetkamer.

Als u eens een keertje wat anders aan uw interieur wilt toevoegen, moet u zeker voor een Seletti lamp gaan! De collectie lampen zijn totaal anders dan de lampen die iedereen al in huis heeft. De lampen van Seletti zijn simpelweg stuk voor stuk een plaatje om naar te kijken. Het zijn allemaal unieke ontwerpen gemaakt van prachtige materialen en kleuren. Het leuke aan de lampen van Seletti is dat ze vaak lijken op allesbehalve een lamp. Een leuk vogeltje aan de wand die een lamp in zijn snavel heeft, neonletters aan de muur, een muisje op tafel die ene lamp vasthoudt, een bananenlamp, noem maar op. Met zo’n leuke lamp kan je haast niet meer wachten tot het donker wordt!

Wilt u toch maar even een kijkje nemen naar zo een leuke lamp? Dat kan! Komt u gerust langs in onze showroom in Doetinchem.

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 0314 514 106.