Richmond Interiors

Bekijk snel het grote aanbod van Richmond Interiors!

Richmond Interiors

Het familiebedrijf Spieghel Trading Company begon rond 1980 met de verkoop van antieke meubelen en sfeervolle woonaccessoires. Deze werden veelal geïmporteerd uit Engeland en Frankrijk. Het ging zeer goed en binnen een paar jaar werden vijf nieuwe winkels geopend. Het bedrijf begon met het leveren van meubels aan andere winkels: groothandel Spieghel was geboren! Naast het grote succes, kwam het plan om naast inkoop ook zelf meubels te gaan ontwerpen en produceren. Inmiddels zijn ze doorgegroeid naar een internationale groothandel met verkoop van meubelen in meer dan vijftig landen. En bij internationale ontwikkeling hoort natuurlijk een internationale naam: Richmond Interiors.

De Richmond meubelcollectie wordt voor het grootste deel in een eigen fabriek in Roemenië geproduceerd. Een klein deel wordt geïmporteerd uit het verre oosten. Door jarenlange ervaring, kan Richmond Interiors de beste kwaliteit leveren.

Naast een aantal bestaande klassieke collecties, worden er jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd. Hiervoor werkt Richmond Interiors samen met betrouwbare leveranciers waarmee deze vernieuwende producten worden ontwikkeld.

Een voorbeeld van een prachtig, mooi product is een houten eettafel van Richmond Interiors. Omdat zo’n eettafel een heel fraai onderstel heeft, krijgt de ruimte waar u de tafel in zet een zeer unieke uitstraling. Wat ook goed van pas komt, is dat veel soorten stoelen bij deze eettafel goed te combineren zijn. Er zijn verschillende keuzes in afmetingen, waardoor u de tafels van Richmond Interiors perfect kunt aanpassen aan uw eigen interieur. Met nog een leuke fruitmand of bos bloemen op tafel creëer je een gezellige plek om met uw gezin of vrienden lekker bij te kletsen of te eten.

Inmiddels staat de derde generatie aan het roer bij Richmond Interiors. Er worden nog steeds grote stappen gezet in het verder uitbouwen van het merk dat na ruim 37 jaar staat als een huis. Nieuwe collecties zullen elkaar in rap tempo blijven opvolgen. Hierbij gaat het uiteraard met de kwaliteit en het comfort dat u gewend bent van Richmond Interiors.