LEFF Amsterdam

Heeft u altijd al een tijdloze klok willen hebben in huis? Stijlvol en handig? Bekijk dan snel het aanbod van LEFF Amsterdam!

Leff Amsterdam

LEFF is opgericht in 2011. Na een debuut in de ontwerp industrie, is de focus gevallen op het maken van horloges. Vanuit de studio in het centrum van Amsterdam maken ze nu horloges. Ze zijn van mening dat horloges het perfecte voorbeeld van functionele schoonheid zijn, omdat het technische instrumenten zijn die tegelijkertijd het potentieel hebben om kunstwerken te zijn. Eigenlijk heeft tegenwoordig niemand meer een horloge nodig, dus het maken van horloges is voor hun een extra uitdaging om zoiets prachtigs te ontwerpen dat iedereen alsnog wil hebben om hun pols.

Kwaliteit staat voor Leff Amsterdam op nummer 1. Ze gebruiken zeer hoge kwaliteit materiaal, afkomstig van betrouwbare bronnen. Als voorbeeld, alle horloges van Leff Amsterdam bevatten 316L staal, de beste staal kwaliteit die er is. Daarnaast is het glas van mineraal glas of saffierglas en is het horloge waterbestendig.

De Brick is een hedendaagse interpretatie door op een traditionele manier de tijd te weergeven. Het is een opnieuw uitgevonden klok, door een unieke combinatie van materiaal en grafische aspecten. Hierdoor heb je geen bepaalde stijl qua tijdperiode. De Brick klok is met de hand afgewerkt, dat brengt deze klok tot een hoog level vakmanschap. De klok kan je mooi op een kast zetten, bijvoorbeeld op je nachtkastje naast je bed. Maar je kan de Brick ook ophangen, in de keuken bijvoorbeeld. Hoe je hem ook neerzet of hangt, het is een prachtige klok die overal bij past door de tijdloze stijl.

Wilt u deze Brick klok van dichtbij bekijken? Komt u dan gerust langs in onze showroom in Doetinchem.

Elk product in de LEFF Amsterdam collectie is ontworpen en geproduceerd met veel passie. We zijn trots op het leveren van een designstuk dat u kunt laten zien aan de rest. Voor als onze producten bieden wij 24 maanden garantie en gratis verzending over de hele wereld.

Heeft u nog vragen of goede feedback waar wij op kunnen letten, twijfel niet en neem contact met ons op!