Op maat te maken!

Heeft u nog een mooie boekenkast, vitrinekast, buffetkast of dressoir nodig? Bekijk snel ons aanbod van Huis Collectie Bo.

Huis Collectie Bo

De vele producten van Huis Collectie Bo worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Oost-Europa. Vanwege deze eigen fabriek kunnen wij u voorzien van verschillende aanpassingen, om het product perfect aan te passen zoals u het wilt hebben. Heeft u een leuk of gek idee voor een mooie boekenkast? Geef het gewoon aan en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Huis Collectie Bo heeft veel verschillende producten zoals: buffetkasten, vitrinekasten, boekenkasten, dressoirs, banken, fauteuils, stoelen etc. Alle producten zijn onderling ook goed te combineren. Dus heeft u een tv-meubel, maar nog geen mooie boekenkast? Dan kunt u bijvoorbeeld een boekenkast in precies dezelfde RAL-kleur nemen en de afmetingen doorgeven. Op deze manier heeft u een unieke boekenkast perfect passend bij uw eigen interieur! Kijk voor meer informatie over het op maat laten maken van kasten op de pagina ‘maatwerk’ op kastenn.nl.

De kasten collectie worden gemaakt van een combinatie van Grenenhout (meest gebruikte naaldhoutsoort in Nederland) en MDF (Medium Density Fibreboard). De kasten hebben standaard een antieke look (geschuurde randen) en hebben een dekkende lak. Bij de productie van de kasten kunnen we in de fabriek een uitsparing maken voor de plint. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de kast goed tegen de muur kan staan. Ook zijn alle kasten verkrijgbaar in elke RAL-kleur die u wilt.

De tafels van Huis Collectie Bo hebben een eikenhout tafelblad en zwart metalen onderstel. Ook deze tafels zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen en dus perfect aan te passen aan uw eigen interieur! Combineer deze eettafel met een set mooie eetkamerstoelen en je hebt een gezellige eetruimte om gezellig te ontbijten of met uw bezoek te gaan zitten.

Wilt u meer weten over het merk Huis Collectie Bo? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom in Doetinchem. Ons team vertelt u graag meer over onze collectie kasten en andere meubelstukken! Tot snel!