Prachtige Dyyk fauteuil binnen een handomdraai bij u in huis!

Wilt u ook zo een mooie fauteuil van Dyyk? Bekijk snel het aanbod door op Dyyk te klikken hieronder!

Dyyk:

Kwaliteit door een stijlvolle afwerking, een scherpe prijs en degelijkheid. Deze combinatie gaat naar onze mening prima samen.

Dyyk heeft een hele grote collectie aan meubels. Tafels, kasten, stoelen, banken etc.

De liefde voor het meubelambacht komt voort uit onze Nederlandse “roots”. Alle materialen en ontwerpen worden eerst uitvoerig gecontroleerd en getest. Wij staan garant voor een uniek en betrouwbaar meubel.

Een mooi voorbeeld van een product is Fauteuil Kameraad. Dit is een zeer comfortabele stoel. Door de soort bekleding en het goed gevulde kussen kunt u er lekker in relaxen. Deze fauteuil is verkrijgbaar in een stoffen bekleding en een leren bekleding. Hierdoor is het ook nog goed aan te passen aan uw eigen interieur.

Nog een prachtig voorbeeld van een mooi ontwerp stoel, is het Barth design. De Barth design kuipstoel spinpoot van DYYK, heeft een zeer moderne uitstraling die heel goed aansluit bij uw eigen interieur stijl. Het staat heel modern bij een mooie houten eettafel.

De stoel is best heel simpel qwua vormgeving, maar toch is het een super moderne stoel en het zitcomfort is enorm hoog! De retro ronde kuip is bekleed met een sterke en comfortabele Cricket stof welke zich heerlijk naar uw lichaam vormt.
Het onderstel is leverbaar in zwart, wit of RVS kleuren om hem nog beter te kunnen matchen in uw stijl.

Simpele designs, doordacht waar nodig, een kleurrijk en frivool ontwerp en van een hoogwaardige kwaliteit. Dit allemaal voor de juiste prijs – dat is Dyyk. Eigenwyys, dus een beetje anders.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de collectie van Dyyk? Komt u gerust een keertje langs in onze showroom in Doetinchem! Lukt dat niet… Neem contact met ons op via 0314 514 106.