Een kast op maat laten maken door Kastenn

De uitstraling van uw kast moet natuurlijk precies naar uw smaak zijn en bij de inrichting van uw huis passen. Om die reden maken wij kasten op maat. Bent u benieuwd waar onze kasten gemaakt worden? En wat erbij komt kijken om een kast op maat te laten maken? Dat gaan wij u vertellen.

Stappenplan

Zodra wij de opdracht krijgen om een kast op maat te maken sturen wij deze opdracht door naar onze meubelfabriek in Oost-Europa, waar de kasten daadwerkelijk gemaakt worden. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in het maken van landelijke buffetkasten maken wij ook boekenkasten, TV meubels en dressoirs op maat voor u. U kunt vrijwel alles rondom het meubel zelf bepalen zoals de afmetingen en kleuren.

De afmetingen

Voordat de fabriek daadwerkelijk kan beginnen met het ontwerpen en maken van een kast is het belangrijk om te weten welke afmetingen deze moet hebben. Van te voren moet u dus de juiste maten aanleveren zodat de fabriek daarmee aan de slag kan.

De indeling

Uit welke onderdelen moet uw kast eigenlijk bestaan? In deze stap wordt er vooral gekeken naar de verschillende aspecten die uw kast moet bevatten. Van tevoren heeft u aangegeven dat de kast bijvoorbeeld twee lades en een stang moet bevatten. Tijdens deze stap worden deze elementen geïntegreerd.

Aanvullingen

Heeft u extra aanvullingen op de vormgeving van uw kast zoals soorten grepen of glaswerk? Maak dat dan in deze stap duidelijk.

Kleuren en stijl

Naast de vormgeving van uw kast heeft de kleur een grote invloed op het geheel. De fabriek geeft de kast bij deze stap de door u aangegeven kleur

Heeft u interesse in een kast op maat? Wij bespreken heel graag en natuurlijk vrijblijvend alle mogelijkheden met u. U kunt altijd contact met ons opnemen door ons te bellen of het contactformulier in te vullen.