BePureHome!

Bekijk het hele aanbod van BePureHome door op de knop hieronder te klikken.

BePureHome

Wonen betekent voor iedereen hetzelfde. Een dak boven je hoofd, een veilige plek dat helemaal van jou is. Hoe je de inrichting thuis maakt met meubels accessoires, dat is wel voor iedereen anders. Het is een kwestie van kiezen en van smaak. Met de grote collectie van BePureHome hopen wij dat er genoeg keuze is voor u en dat er voor iedereen wat moois en handigs bij zit. Die smaak qua stijl heb je natuurlijk al!

BePureHome staat voor puur, stoer en basic met een design-twist. Ze hebben een enorme collectie met verschillende producten, onder andere: kasten, stoelen, tafels, lampen, kandelaren en nog heel wat andere stoere woonitems.

De BePureHome producten worden niet alleen in andere landen gemaakt als India, China en Indonesië, maar veel meubels komen uit eigen fabriek (De Eekhoorn Dutch Furniture). Zo’n drie tot vier keer per jaar gaan Laura en Sandy van BePureHome naar het kleurrijke India. Ze kopen dan nieuwe producten in voor BePureHome.

Door de natuurlijke materialen en rauwe kleuren, passen de woonitems van BePureHome in iedere interieur stijl. De producten geven je interieur een stoere, warme uitstraling.

De nieuwe serie Rodeo van BePureHome is modern, stoer en eigentijds. Deze bank is royaal, biedt volop zitruimte en beschikt over een stoere stof, Recycle leer. Dankzij haar slanke frame en losse kussens toont de bank subtiel in de woonkamer. De poten zijn van zwart metaal. Dit is een mooi voorbeeld van de Rodeo banken collectie van BePureHome.

BePureHome verkoopt niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Alle buurlanden verkopen producten van BePureHome en Frankrijk, Kroatië, Israël, Rusland, Spanje en Polen sluiten zich daarbij aan. Dat moet toch wel aangeven dat ze enorm goede woonitems produceren en verkopen?!

Bent u een beetje nieuwsgierig geworden naar BePureHome? Of heeft u misschien nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op via 0314 514 106 of kom langs in onze showroom in Doetinchem!