Al lang op zoek naar een mooie loungeset voor in de tuin? Neem snel een kijkje bij Bubalou!

Bubalou

Waarom jij een Bubalou wilt hebben is heel simpel! Je wilt lekker ontspannen buiten kunnen zitten op je terras of in de tuin. En daar is Bubalou een perfecte keuze voor. De producten hebben een mooi design, zijn in verschillende kleuren, vormen en afmetingen verkrijgbaar en dus passend bij veel soorten stijlen. Of je nu een dakterras, een groot stuk grond of juist en klein stadtuintje bij huis hebt, je vindt bij Bubalou altijd een set die bij jou past.

Het is lastig zoeken naar de perfecte sofa voor in de tuin. Waar vind je nu een sofa die 365 dagen per jaar buiten kan staan? Bij Bubalou! Je hoeft niet de hele sofa naar binnen te halen zodra het winter wordt, dus het is een heel jaar door genieten van een mooi design op je terras. De outdoor sofa is van extreem duurzaam materiaal gemaakt, waardoor het weersbestendig (100% waterdicht) en windbestendig is.

De all weather set oogt als een bank uit je huiskamer en is tijdloos design. Deze buitenbank zit zo lekker, daar krijg je geen genoeg van.

De twee vrienden Tom en Marco uit Alkmaar konden niet de perfecte loungeset vinden voor in hun tuinen. Ze zochten een loungeset die er tof uit ziet, heerlijk comfortabel en waarbij je je niet zorgen hoeft te maken over slepen met lossen kussens…  Dus toen begonnen ze zelf met Bubalou, 365 outdoor sofa.

U kunt Bubalou door het hele land vinden! Bent u nieuwsgierig naar de nieuwste buitenbank of de nieuwe kleur van dit seizoen? Bezoek dan onze beursstand op een van de beurzen bij u in de buurt (Bekijk hier de volgende beurzen waar wij bij aanwezig zijn)! Heeft u helaas geen tijd om een beurs te bezoeken? Houd dan onze social media in de gaten voor de nieuwste updates.